Even voorstellen


Mijn naam is Cor Puijk en ik ben de grondlegger van de Gnostische weg.
Ik ben een Gnostisch leermeester. De titel leermeester is door mijn gidsen gegeven. De kennis van de Gnostische weg samen met mijn geestelijke gaven en ondersteuning van mijn gidsen vormen de basis van mijn handelen. Ik help mensen met hun levensproblemen en persoonlijke ontwikkeling. Dit gaat via mijn praktijk, cursussen, workshops, lezingen en bijeenkomsten.
Daarnaast ontvang ik mensen op de plek waar ik woon. In en om de boerderij bevindt zich een stelsel van leylijnen met een fijnstoffelijke energetische bron. Uit deze bron stroomt een levensenergie ook wel ki of chi genoemd. Hierbij begeleid en geef ik uitleg aan mensen.


CV

Autodidact de Gnostische weg. 1985 t/m heden.
Paranormaal therapeut (ANZN) gediplomeerd 2001
Groep gebedsgenezers in Maastricht met medium Mia. vanaf ca 1985 – 1991
Psi Oss vanaf 1992 - 1994
Cursus alfa en omega 1993 - 1994
De vrije keus Oss 1994 - 1995
MTS elektro / elektronica. gediplomeerd in 1975
Ondernemer vanaf 1986


Mijn gaven

Op paranormaal gebied zijn alle gaven aanwezig. Het meest maak ik gebruik van helder voelend en helder ziende gaven. In spirituele zin hoor ik mijn gidsen via de innerlijke stem. Ook ben ik helder wetend. Dit is informatie die uit de zielensfeer komt.
Door vallen en opstaan heb ik de Gnostische weg in 30 jaar ontdekt, doorleefd en ontwikkeld. Het is nu een krachtig, getest en goedwerkend systeem waar ik ervaringsdeskundig in ben geworden.
Met mijn gaven ben ik in staat om mensen aan te voelen, wat er in hun innerlijk leeft. En op geestelijke gebied kan ik alle sferen in de geesteswereld ervaren en er mee in contact treden.

Mijn gidsen

Mijn gidsen zijn één met de Bron.
God is mijn hoofdgids. Jezus en aartsengel Michael zijn mijn gidsen.
Daarnaast zijn het de Meesters, de Meesters van het licht, de Filosofen, de Engelen en vele andere groepen en personen die één zijn in de Bron / de Heilige Geest, die mij met hun specialisme op sommige momenten helpen.Copyright Cor Puijk. Gnostisch leermeester